Тема дня

​«Тема дня» на Житомир.info: якими маршрутами поїдуть 17 автобусів, куплених у лізинг для ТТУ

16 April 2018, 12:48

17 нових автобусів білоруського виробництва МАЗ - це «краплина в морі» житомирської транспортної системи чи лише початок «великої транспортної революції» в місті, яку мер Сергій Сухомлин анонсував на початку року?

Вже найближчим часом траспорт приїде у Житомир, однак достеменно не відомо, на які саме маршрути вийде, в яких напрямках працюватиме та скільки ще подібних автобусів необхідно місту, щоб стати монополістом на ринку пасажирських перевезень.

Про це в прямому ефірі програми «Тема дня» запитуємо в заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука.

Початок ефіру - 13:00.

Як повідомляв Житомир.info, депутати Житомирської міської ради із другої спроби затвердили договір фінансового лізингу для закупівлі комунальних автобусів для Житомирського трамвайно-тролейбусного управління на сесії міської ради 12 квітня. Для того, щоб місто змогло усе ж таки закупити транспорт, міському голові Сергію Сухомлину довелось робити 10-хвилинну перерву і повторно ставити питання на голосування.

Нагадаємо, 64 мільйони гривень на придбання автобусів для Житомирського ТТУ депутати міської ради виділили під час позачергової сесії 25 січня 2018 року. Також депутати дали дозвіл на закупівлю рухомого складу в лізинг. Передбачалося, що нові автобуси для Житомирського ТТУ можуть з’явитися вже навесні 2018 року. В лютому мер їздив на Мінський автомобільний завод, у якого Житомир планує закупити у лізинг 40 автобусів «МАЗ-206» для ТТУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тема дня МАЗ Ткачук лізинг ТТУ  
Матеріали по темі