Суспільство

​Житомирським «поліським вовкам» вдалось перекусити хребет львівським «левам» у матчі 22 туру ІІ ліги

16 April 2018, 17:05

Житомирське «Полісся» обіграло ФК «Львів» у матчі 22 туру чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги із рахунком 2:0. Номінальні господарі поля підопічні Олександра Призетка розпочали матч із атак. Вже на перших хвилинах матчу жовто-зелені заробили штрафний, однак забити швидкий гол в дебюті матчу команді з Житомира не вдалось. Втім, вже за кілька хвилин «поліські вовки» «перекусили хребет» львівським «левам». Після подачі з кутового захисник львів’ян зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Суддя вказав на одинадцятиметрову позначку, і Вадим Шаврін успішно реалізував пенальті.


Пропущений м’яч на кілька хвилин вибив суперника з колії, але вони одразу ж взялись за спроби відіграти пропущений гол. В той же час відверто здалось, що футбольні боги всілись на воротах ФК Львів. Двічі, після ударів Бовтрука та Дячука, м’яч влучав у поперечину.

В другому таймі гра продовжилась на зустрічних курсах, але впевненіше показали себе гравці житомирського «Полісся». Другий гол житомиряни забили на 80-й хвилині матчу. Після потужного удару Вадима Бовтрука Шаврін трішки змінив траєкторію польоту м’яча, і той опинився в сітці воріт Олега Мозіля.

Вадим Шаврін оформив «дубль» і остаточно закріпив за собою звання безумовного героя матчу, а фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу «Полісся» 2:0.

«Готувалися, можна сказати, як зазвичай. Переглянули їх ігри. Внесли якісь поправки, щоб проявилися наші сильні сторони, і спробували зіграти на їх слабких сторонах. Єдине, чого не вдалося - ми планували, і хотілося забити швидше перший м'яч. А так хлопці виконали всі установки. Я думаю, що було присутнє якесь невезіння. Не використано купу моментів. Але це добре, що є моменти. Далі буде тижневий цикл підготовки до Тернополя. Щодо зменшування обертів? Куди нам зменшувати, якщо ми тільки почали», - запевнив коуч «Полісся» Олександр Призетко.

«Ми налаштовувались тільки на перемогу. Але все-таки весна десь зіграла свою роль. Ми після штучних полів перейшли на зелений газон і, я думаю, що нам трішки не вистачило фізичної підготовки. Плюс те, що ми деякі моменти в обороні програли, наробили багато непотрібних помилок. За рахунок того, я думаю, ми й маємо такий негативний результат», - сказав у післяматчевому коментарі головний тренер ФК «Львів» Андрій Чіх.

У інших матчах 22 туру «Поділля» поступилось «Ниві-В» із рахунком 1:4, «Прикарпаття» без особливих проблем здолало «Арсенал-Київщину» 2:0, а «Буковина» перемогла у матчі проти тернопільської «Ниви» із рахунком 1:0.

Наступний матч підопічні Олександра Призетка зіграють на виїзді 22 квітня проти тернопільської «Ниви».

Нагадаємо, в неділю, 15 квітня, на Михайлівській у центрі Житомира вперше облаштували фан-зону для перегляду на великому екрані прямої трансляції гри ФК «Полісся» та ФК «Львів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол матч ФК "Полісся"  
Матеріали по темі