Влада

У Житомирі для відкриття фонтану на Михайлівській організували цілу «церемонію» за участю віце-прем’єр-міністра

20 April 2018, 09:56

У суботу, 21 квітня, у Житомирі відбудеться «церемонія відкриття фонтану на вулиці Михайлівській» - з 11:20 до 12:20.

Про це повідомляється в анонсах на сайті облдержадміністрації.

«Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко пройде від кафедрального собору, огляне алею сакур, візьме участь у церемонії відкриття фонтану, огляне виставку «Наукові пікніки», - інформує ОДА.

В анонсах також є інформація, що цього ж дня з 10.00 до 11.00 віце-прем’єр-міністр буде оглядати потужності КП «Житомирводоканал», а після відкриття фонтану о 12:35 на майдані Соборному відбудеться «передача Житомиру пасажирських автобусів МАЗ, закуплених за бюджетні кошти, за участю Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка». Потім, за інформацією сайту ОДА, віце-прем’єр огляне експозицію в обласному краєзнавчому музеї «Західноєвропейський живопис кінця 16-го – початку 20-го століття».

На сайті Житомирської міської ради 19 квітня теж опублікували інформацію про відкриття фонтану на Михайлівській, але про віце-прем’єр-міністра там не згадується.

«У суботу,21 квітня, об 11:30 на вулиці Михайлівська відбудеться урочистевідкриття фонтану. Для Вас виступатимуть: Хорова капела Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера "Орея", Житомирський академічний ансамбль танцю "Сонечко" та міський дитячий зразковий хор "ГЛОРІЯ"», - інформує міська рада.

Нагадаємо, увечері 18 квітня комунальники протестували розконсервований після зими фонтан на Михайлівській, який мають запустити у суботу, 21 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, фірма зі Словенії почала реконструкцію очісних каналізаційних споруд Житомирського водоканалу за кредитні гроші Світового банку - 13,6 млн доларів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан Зубко водоканал Михайлівська  
Матеріали по темі