Події

​На пожежі в Житомирській області загинув лежачий курець

22 April 2018, 11:05

У місті Коростень Житомирської області у ніч на 22 квітня горіла хата, на ліжку знайшли тіло 59-річного власника.

Про це 22 квітня повідомив сайт УДСНС в Житомирській області.

«22 квітня о 04:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в місті Коростень. На місці події було встановлено, що майже вся оселя охоплена вогнем. Також існувала загроза поширення вогню на сусідський будинок. Керівник гасіння прийняв рішення залучити на допомогу ще одну одиницю спецтехніки для безперебійної подачі води», - повідомляють рятувальники.

Прес-служба УДСНС зазначає: щоб запобігти вибуху, під час гасіння полум’я бійці ДСНС відключили та винесли з оселі два газові балони, що знаходилися біля плити у веранді. О 04:55 загоряння було локалізоване. На ліжку в одній із кімнат вогнеборці виявили тіло 59-річного власника житла без ознак життя. О 07:50 пожежу ліквідували за допомогою 7 пожежних та 2 пожежних машин.

«Попередня причина займання – необережність під час куріння. Зі слів сусідів, загиблий мав проблеми зі здоров’ям та майже не вставав із ліжка. Проте він постійно палив у будинку», - повідомляють рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня цього року в Малині Житомирської області 50-річний курець намагався вибратися з задимленої хати і не зміг: тіло знайшли біля вікна.

Житомир.info

Фото УДСНС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа УДСНС жертва  
Матеріали по темі