Влада

​Житомирську область перевіряє робоча група з Кабміну: в Романові інспектували освіту

23 April 2018, 18:15

З 16 по 27 квітня в Житомирській області працює робоча група Кабінету Міністрів з перевірки стану виконавчої дисципліни в Житомирській ОДА та окремих райдержадміністраціях.

Про це 23 квітня повідомив сайт Твій Романів.

«18 квітня опорний навчальний заклад (ОНЗ) «Романівська гімназія» та ОНЗ «Миропільська гімназія» відвідали головний спеціаліст відділу державно-громадського управління освітою департаменту загальної та середньої освіти Міносвіти Алла Давидович та заступник начальника відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти Житомирської ОДА Тетяна Романько. В Мирополі Аллу Василівну та Тетяну Василівну цікавив стан виконання робіт з термосанації освітнього закладу. В Романівській гімназії вчителі та учні початкових класів показали впровадження пілотного проекту Нова українська школа, обладнані за державний кошт кабінети фізики, хімії та інші», - повідомив сайт.

Нагадаємо, на облаштування сучасних класів в опорних школах Житомирської області у 2018 році планують витратити майже 14 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі перші класи «Нової української школи» облаштовуватимуть за рахунок міського та державного бюджетів, а навчальні класи майбутніх першачків поділять на 8 зон: для навчання, творчості, дослідів та відпочинку.

Житомир.info

Фото - Твій Романів:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа нова українська школа гімназія перевірка  
Матеріали по темі