Події

​На зупинці біля житомирської школи компанія підлітків побила водія тролейбуса і людей, які його захищали

23 April 2018, 20:56

Близько 19 години 23 квітня на зупинці громадського транспорту біля школи №17, що по вулиці Київській в Житомирі, підлітки побили водія тролейбуса №1 і людей на зупинці.

Про це Житомир.info розповіли очевидці події.

«Люди кажуть, тролейбус рушав від зупинки, а підлітки переходили дорогу в напрямку школи перед тролейбусом, не по пішохідному переходу. Водій начебто зробив їм зауваження. Тоді молоді люди зайшли у тролейбус і почали бити водія. Людей, які почали заступатися за чоловіка, теж. Лаялися, розмахували ножем, кидали в тролейбус каміння. Били молодих і пенсіонерів. Люди викликали поліцію і «швидку» водієві», - розповіла Тетяна, яка опинилася на місці події в той час, як потерпілі давали пояснення поліцейським.

Хуліганів було п’ятеро, - розповів речник управління патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк: три хлопця і дві дівчини.

«Подія зареєстрована як хуліганство. Усі п’ятеро молодих людей, які побили водія тролейбуса №1 поблизу школи №17, затримали. У одного з затриманих, на якого вказали свідки, був ніж. Всю компанію доставили до міського відділу поліції та передали слідчим. Водія забрала «швидка допомога» до ЦМЛ №1, про характер травм мені невідомо. Причини та обставини конфлікту перевіряються», - розповів Ігор Іванюк.

Нагадаємо, житомирянка просить відгукнутися свідків інциденту біля магазину на Київській, в результаті якого 31 березня 2018 року помер її 31-річний син.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році на трасі Київ-Чоп біля села Колодязьки Коростишівського району невідомі напали на водія автомобіля мережі магазинів «Пишна Краса»: побили і забрали гроші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліган хуліганство розбій напад підліток  
Матеріали по темі