Події

У Новограді-Волинському вбили студента житомирського університету, поліція затримала підозрюваного

1 May 2018, 11:40

29 квітня уранці до поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть хлопця від ножового поранення. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження 21-річний студент отримав у ході раптового конфлікту з невідомими в одному з нічних барів Новограда-Волинського.

Про це 1 травня повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Пораненого хлопця у своєму городіблизько 6 ранку виявила65-річна жителька райцентру. На жаль, прибулі за викликом жінки медики констатували смерть парубка, як згодом з’ясувалось 21-річного жителя с. Гульська, студента одного з житомирських університетів», - йдеться у повідомленні.

Під час першочергових заходів поліцейські встановили, що загиблий разом з товаришами цієї ночі відпочивали неподалік у місцевому барі. Там у них близько 5 ранку виник раптовий конфлікт з іншою групою чоловіків. У ході з’ясування стосунків, що швидко переросло у бійку, один із незнайомців і наніс хлопцеві смертельну травму.

«Серйозність ситуації у розпалі емоцій ніхто не зрозумів і одні продовжували переслідувати інших. Очевидно, хлопець, тікаючи, й опинився у дворі пенсіонерки, де від отриманого поранення помер», - розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко.

Усіх учасників інциденту поліцейські встановили того ж дня. Підозрюваного у нанесенні смертельної травми було затримано відповідно до статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Він виявився жителем с. Наталівки, 1995 року народження.

Досудове розслідування проводиться за п. 7 ч. 2ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За позбавлення життя людини з хуліганських мотивів парубкові може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

«Також за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ст. 263 ККУ) затримано ще одного учасника конфлікту – 33-річного жителя райцентру. У чоловіка під час з’ясування обставин названої події поліцейські виявили та вилучили гранату Ф-1 з підшивачем», - повідомляють правоохоронці.

Відносно обох осіб поліцією порушено клопотання про обрання мір запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Житомир.info, алкоголь став причиною вбивства, замаху на вбивство і трьох фактів жорстокого побиття, зафіксованих на території Житомирської області 16-22 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство Новоград-Волинський 
Матеріали по темі