Влада

Колишній голова Житомирської ОДА тимчасово очолив Інститут сільського господарства

2 May 2018, 12:44

Сергій Рижук, який був головою Житомирської облдержадміністрації з 2010 по 2014 роки, очолив Інститут сільського господарства Полісся Національної академії аграрних наук України. Він тимчасово виконує обов’язки директора до призначення керівника у встановленому законом порядку.


Скріншот з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України

21 березня 2018 року на сайті НААНу було опубліковано оголошення про конкурс на зайняття посади директора Інституту сільського господарства Полісся. Строк подання заяв - два місяці з дня публікування оголошення, тобто до 21 травня.

Сергій Рижук вже очолює Інститут щонайменше два тижні. Аналітична система Youcontrol зафіксувала зміни у керівному складі 17 квітня 2018 року.


Скріншот сторінки Інституту сільського господарства на порталі аналітичної системи Youcontrol

На сайті Інституту зазначається, що структура Інституту включає власне науково-дослідний інститут, який розміщений на трьох базах – в м. Житомирі, м. Коростені й м. Любарі (Чорторійське дослідне поле) та два Державних підприємства: ДП Дослідне господарство «Нова Перемога» та ДП Дослідне господарство «Рихальське».

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого 2014 року Сергій Рижук написав заяву на звільнення з посади голови Житомирської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рижук інститут сільського господарства  
Матеріали по темі