Події

У Новограді-Волинському на школяра впала бетонна плита

2 May 2018, 16:48

30 квітня 2018 року близько 20 години учень 6-го класу Новоград-Волинського колегіуму гуляв разом зі своїми однокласниками на пустирі. Юнак почав стрибати на бетонній плиті, яка обвалилася та придавила його, впавши йому на живіт. Хлопець отримав тяжкі травми голови та живота.

Про це інформує сайт 04141.com.ua. У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«30 квітня до Новоград-Волинської поліції надійшло повідомлення з приймального відділення лікарні про те, що до них був доправлений хлопець, 2005 р.н., з травмами. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Було з’ясовано, що близько 20:00 того ж дня, хлопець гуляючи з товаришами на пустирі отримав тілесні ушкодження стрибаючи на бетонній плиті, яка його придавила. Розпочата перевірка», - розповіли у поліції.

Нагадаємо, 5 квітня 2018 року на одній з вулиць Малина «швидка» госпіталізувала з опіками хлопця, школяр вилізши на електроопору та хотів зробити селфі.

Як повідомляв Житомир.info, 23 вересня 2016 року в селищі Першотравенськ Баранівського району семирічна школярка місцевої школи, впавши з другого поверху сходинкового майданчика, у важкому стані потрапила до реанімації Житомирської обласної дитячої лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський школяр поліція бетонна плита  
Матеріали по темі