Місто

Біля ринку на Польовій у Житомирі через зламані сміттєвози утворилася велика купа побутових відходів

3 May 2018, 14:51

На Польовій у Житомирі декілька днів не вивозили сміття, місцеві жителі переконують – на вулиці тримається неприємний запах

«Справа в тому, що наш будинок, Вітрука, 41 межує з ринком «Сімейний». Результатом роботи ринку став сміттєзбірник, хоча поруч розміщені ПриватБанк та магазини. Це місце також є проходом до зупинки громадського транспорту. В результаті маємо сморід і антисанітарію. Міська комісія була – а результатів нема», – розповіли місцеві мешканці.

Заступник директора ПП «ВЖРЕП №4», з яким місцеві заключили договір на вивіз сміття каже, що побутові відходи вже почали вивозити.

«Сьогодні все буде вивезене. У нас зламалися автомобілі. У нас два автомобілі великі, один зламався в суботу, інший в неділю. Відремонтували одного, інший ще стоїть. За допомогою КАТП вичищаємо всі точки, де організувалося звалище. Півсуботи не було вивезене сміття і в неділю. В понеділок вже почали вивозити. Відходи за ці дні накопилися, а люди все носять і носять», - сказав заступник директора ПП «ВЖРЕП №4».

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня 2018 року на черговому засіданні міськвиконкому підприємствам КАТП-0628 та приватному ЖЕКу №4 дозволили підвищити тарифи на вивезення сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖЕК сміття Польова  
Матеріали по темі