Влада

Виконком не проголосував за польоти під час фестивалю «Крила» в житомирському парку

4 May 2018, 13:04

Виконком не погодив польоти під час проведення фестивалю «Крила», який проходитиме 12 травня на території КП «Парк», Старому бульварі та набережній річки Тетерів у Житомирі.

Рішення про проведення фестивалю розглядали на засіданні виконкому 4 травня.

«Є додаткові питання, яких немає в проекті рішення, в програмі – по проведенню авіашоу та продаж слабоалкогольних напоїв», - пояснила Наталія Чиж.

Жваве обговорення викликала інформація про проведення авіашоу, яке передбачало польоти літаків малої авіації та повітряної кулі.

«Я не хочу, щоб було другого Львова, це дуже серйозний захід. Якщо, не дай Бог, щось станеться, то відповідати буде не молодіжна організація, а міська влада, яка дала на це дозвіл. Давайте ви будете давати рекламу, що люди можуть поїхати на поле і там політати», - сказала Вікторія Краснопір.

«Є правила польотів над містом. З ким ви це погоджували? Виконком не може взяти на себе таку відповідальність про безпеку», - наголошував член виконкому Олександр Таргонський.

Організатор фестивалю «Крила» Максим Козловець наполягав, що польоти під час заходу мають бути.

«Без авіачастини фестиваль втратить душу. Дайте дозвіл хоч на повітряну кулю», - наголосив Максим Козловець.

Врешті, члени виконкому більшістю голосів підтримали проведення заходу, наголосивши, що в програмі немає авіашоу та польотів, та погодивши продаж слабоалкогольних напоїв.

Як повідомляв Житомир.info, вже за кілька тижнів в Житомирі пройде фестиваль «Крила». Організатори фестивалю хочуть привернути увагу громадськості до необхідності реставрації літака в парку Гагаріна і зібрати на це гроші - близько 1,5 мільйона гривень. «Діалоги» з лідером молодіжної організації «Зерно», організатором фестивалю Максимом Козловцем дивіться тут.


Скрін з проекту рішення виконкому про проведення фестивалю Крила

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фестиваль Крила авіашоу  
Матеріали по темі