Суспільство

​Працівники ювенальної превенції Житомирської області показали, в яких умовах живуть діти в неблагополучних сім’ях

7 May 2018, 10:13

У квітні 2018 року працівники ювенальної превенції (запобігання вчиненню правопорушень дітьми та проявам небезпеки відносно них) виявили у Житомирській області більше 200 фактів невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей.

Про це у фейсбук 5 травня повідомила прес-служба ювенальної превенції Житомирської області.

«Протягом квітня 2018 року працівники ювенальної превенції відділів та відділень поліції Житомирської області виявили 209 фактів невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків по вихованню дітей. З батьками проведено превентивну роботу та складено протоколи про адміністративне правопорушення», - повідомила прес-служба і виклала кілька знімків, на яких зображені умови, в яких доводиться проживати дітям у неблагополучних сім’ях: розкидані речі, відсутність постільної білизни, неадекватні дорослі.

Нагадаємо, 5 жовтня 2017 по вулиці Грушевського в Житомирі відкрили Центр ювенальної пробації, де дітей з «криміногенною» поведінкою навчають управляти гнівом та керувати емоціями.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році за доведення неповнолітніх до сп’яніння 107 жителів Житомирської області притягнули до відповідальності.





Фото зі сторінки ювенальної превенції у фейсбук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ювенальна превенція дитина неблагополучна сім'я  
Матеріали по темі