Місто

У магазину житомирського депутата обіцяють забрати пульт від боларда за заїзд на Михайлівську після 8-ї ранку

8 May 2018, 10:10

Незважаючи на боларди, які встановили для обмеження руху транспорту, по вулиці Михайлівській у Житомирі продовжують їздити машини.

Автомобіль, забрендований торговою маркою «Суперово», після 9 години ранку 8 травня виїжджав з Михайлівської в напрямку вулиці Лятошинського. Після того, як автівка проїхала опущені боларди, чоловік вийшов з машини та підняв їх.

Нагадаємо, торгова марка «Суперово» належить генеральному директору ТОВ ТК «Полісся-Продукт» Олександру Раковичу, який в Житомирській міській раді очолює фракцію Радикальної партії Олега Ляшка. Очевидно, що вантажівка виїжджала від магазину «Z-точка», який знаходиться на Михайлівській і входить до мережі магазинів Раковича.

Хто має право на пульти чи ключі від болардів, Житомир.info поцікавився у радника Житомирського міського голови Олександра Черняховича.

«У нас є заявки від мешканців, які там живуть і яким потрібно виїжджати і заїжджати на вулицю Михайлівську. Також є заявки від фірм і компаній, заклади яких розміщені на цій вулиці. У всіх них можуть бути ключі болардів, з боку основного заїзду з вулиці Лятошинського. Ми замовили порядка 20 пультів. У наших аварійних служб є пульти від всіх болардів, а від тих, що з боку «Смоленьска» - у 5-6 закладів, розміщених на Михайлівській. Вони видаються під підпис з тією умовою, що до 8 години ранку вони мають виїхати. Там стоїть знак з графіком роботи. Якщо ця умова порушується – ми скасовуємо ключ, тому що до всіх мають бути однакові вимоги», - розповів Олександр Черняхович.

Дізнавшись про час виїзду мікроавтобуса, радник мера безапеляційно заявив: «Мінус один ключ. Від сьогодні власник залишається без ключа і більше там їздити не буде, якщо не дотримується вимог».

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 року на Михайлівській почали встановлювати боларди - автоматичні пристрої, призначені для обмеження в'їзду транспортних засобів. Укінці листопада вони запрацювали. В грудні 2017-го болардами замінили турнікети на Великій Бердичівській біля майдану Корольова.


Фото зроблене 8 травня о 9.18

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: болард вул. Михайлівська Ракович  
Матеріали по темі