Влада

Директор департаменту регіонального розвитку став заступником голови Житомирської ОДА

8 May 2018, 16:14

Директор департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації Роман Щебетов звільняється із займаної посади і буде працювати заступником голови ОДА.

Декларацію перед звільненням Щебетов оприлюднив 7 травня.

«Я дійсно звільняюся з переведенням на посаду заступника голови Житомирської ОДА. Звільнення – від сьогоднішнього числа (8 травня)», - сказав Житомир.info в телефонній розмові Роман Щебетов.

З 1 січня по 7 травня Роман Щебетов отримав 126 тис. 214 грн зарплати в департаменті містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства та 109 тис. 562 грн в департаменті регіонального розвитку. Нагадаємо, розпорядженням голови ОДА від 6 квітня цього року змінена назва департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ЖОДА – на департамент регіонального розвитку ЖОДА.

За 2017 рік директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства отримав 366 тис. 214 грн зарплати.

Нагадаємо, в лютому цього року наші джерела в ОДА повідомляли, що новим заступником голови може бути призначений Роман Щебетов, який очолює департамент будівництва та ЖКГ, кандидатура директора економічного департаменту Олексія Шатила розглядається на посаду керівника апарату ОДА, а Олексій Ясюнецький буде просто заступником голови.

Як повідомляв Житомир.info, голова облдержадміністрації Ігор Гундич підписав розпорядження про переведення з 3 травня цього року Олексій Шатило на посаду керівника апарату ОДА, а Олексій Ясюнецький – з посади керівника апарату на заступника голови ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА заступник Щебетов  
Матеріали по темі