Влада

Депутат Житомирської облради разом з представниками ГО «Ветеранське братерство» навідалися до ветеранів ОУН і УПА

10 May 2018, 09:33

У День пам’яті та примирення депутат обласної ради, голова постійної комісії з гуманітарних питань Олена Галагуза разом із представниками ГО «Ветеранське братерство», ОУН навідалися до ветеранів ОУН і УПА.

Про це інформує сайт Житомисрької обласної ради.

«Ветерани Євдокія Лихачева, Степан Линишин та Михайло Скоропад ділилися спогадами, розповідали як після закінчення Другої Світової війни у складі повстанської армії ще не втрачали надії здобути Українську Незалежність. Зв’язкова УПА Євдокія Лихачева, яка за допомогу УПА потрапила до сталінських таборів, де відбувала покарання 8 років наголошує на необхідності виховувати молодь так, щоб вона знала хто є хто», - йдеться у повідомленні.

Віддати шану тим, хто ризикував життям задля України, хто загинув у роки тієї страшної війни закликає Олена Галагуза. На думку депутата важливим є те , щоб суспільство розуміло, що будь-яка війна - це злочин проти людства, а ті, хто потурає війні, нехай і гібридними методами наразі, сіє зло.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2017 року представниці житомирської «Свободи» та «Самопомочі» сварилися у соцмережі через нагородження ветеранів ОУН-УПА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Галагуза ОУН УРА обласна рада ветерани  
Матеріали по темі