Події

Житомирські прикордонники в автомобілі ВАЗ виявили 800 пачок цигарок білоруського виробництва

13 May 2018, 11:04

Чергову схему переміщення тютюнових виробів через кордон, до якої вдались правопорушники, розкрили вчора, 12 травня, прикордонники Житомирського загону.

Про це інформує прес-служба Житомирського прикордонного загону північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Попередньо від дільничного інспектора прикордонної служби відділу «Овруч» було отримано інформацію про можливе викидання цигарок з потягу сполученням «С.Петербург - Кишинів» під час руху на маршруті слідування. В подальшому, прикордонним нарядом неподалік залізничної колії було виявлено автомобіль ВАЗ 2110 в багажному відділенні якого знаходились поліетиленові мішки заповнені цигарками білоруського виробництва «Прем’єр», «Фест», «NZ». Керував транспортним засобом наш співвітчизник 30-річний житель Овруцького району. За даним фактом прикордонники проінформували співробітників Державної фіскальної служби, яким, згодом, і було передано автомобіль та майже 800 пачок цигарок. Наразі, правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності. Також прикордонниками було направлено повідомлення на адресу ДФС в Житомирській області про виявлення кримінального правопорушення за ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», - інформують прикордонники.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2017 року житомирські прикордонники затримали 24-річного громадянина України, який дизель-потягом «Виступовичі-Коростень» намагався перевезти 800 пачок цигарок з Республіки Білорусь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонники цигарки  
Матеріали по темі