Влада

Колишній заступник мера за півмільйона продав квартиру в Житомирі

14 May 2018, 10:32

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк, який до березня 2015 року був заступником мера Житомира, продав одну з двох своїх квартир в обласному центрі.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Кругляк оприлюднив 31 березня.

Заступник міністра отримав 510 тис. 230 грн за відчуження нерухомого майна від громадянки Гайдай Світлани Іванівни. Людина з таким ПІБ працює лікарем невропатологом в неврологічному відділенні житомирської ЦМЛ №1.

В декларації Едуарда Кругляка за 2017 рік вказано два об’єкти нерухомості – квартири в Житомирі: з липня 2001 року йому належить квартира загальною площею 85,15 кв.м, з червня 2005 року – площею 42,70 кв.м.

Кругляк в декларації зазначив, що прописаний у Житомирі, але фактично проживає в Києві. Інформація про нерухомість, в якій мешкає заступник міністра, в декларації відсутня.

За минулий рік зарплата заступника міністра становила 519 тис. 709 грн.

Едуард Кругляк вказує, що є членом благодійної організації «Житомирський міський благодійний фонд розвитку громади Михайла Заславського» та ГО «Наш Житомир». В обох організаціях він був одним із засновників і обидві припинили своє існування в першому кварталі 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 18 червня 2014 року депутати проголосували за призначення Кургляка на посаду заступника мера, а 20 березня 2015 року - за його звільнення з цієї посади. Розпорядженням Кабінету міністрів від 10 липня 2015 року Едуард Кругляк призначений на посаду заступника міністра в міністерстві, яке очолює житомирянин Геннадій Зубко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кургляк декларація квартира  
Матеріали по темі