Події

У Житомирській області поліцейські за порушення ПДР зупинили Fiat, у багажнику виявили сітки з рибою

14 May 2018, 16:41

Під час огляду зупиненого у Ємільчине автомобіля працівники поліції виявили сітки та нещодавній, здобутий забороненими способами, улов.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«14 травня працівники групи реагування патрульної поліції Ємільчинського відділення поліції на одній з вулиць райцентру зупинили автомобіль «Фіат» за порушення його водієм Правил дорожнього руху. Під час перевірки документів у керманича, 60-річного місцевого жителя, та огляду його автівки у багажному відсіку правоохоронці виявили гумовий човен, риболовні сітки та мішки зі щойно виловленою рибою. Окрім того, ще нерозплутаний улов знаходився у самих сітках. Водія та транспортний засіб було передано працівникам слідчо-оперативної групи для подальшого з’ясування усіх обставин. За вказаним фактом розпочаті відповідні перевірки», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці нагадують, що нині у регіоні тривають профілактичні заходи «Нерест». На встановлений період вилов риби можливий тільки з берега, лише в межах населеного пункту в місцях, де немає природних нерестовищ, тільки однією вудкою/донкою з одним гачком або спінінгом, при цьому норма вилову – до 3 кг/доба на людину. За порушення цих правил у період нересту передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 по 9 травня на території Житомирської області рибоохоронний патруль вилучив понад сотню заборонених знарядь лову та 44 кг риби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція Ємільчине  
Матеріали по темі