Місто

Житомирський школяр виборов бронзу на міжнародному конкурсі з комп’ютерних технологій «Infomatrix-2018»

17 May 2018, 13:51

З 10-13 травня в місті Бухаресті, Румунія пройшов міжнародний конкурс з комп’ютерних технологій «Infomatrix-2018». У змаганнях брав участь і школяр з Житомира Павло Шкаєв.

Про це Житомир.info розповів вчитель Павла Микола Тарасюк.

«В цьому році участь у конкурсі прийняли 43 країни, 339 проектів. Українська делегація складалась з 13 учасників, що представили свої розробки в таких номінаціях: PROGRAMMING, HARDWARE CONTROL, COMPUTER ART, SHORT MOVIE, DRONE RACE, LINE FOLLOWER. Як результат, 11 нагород: 2 золоті медалі, 2 срібні медалі і 7 бронзових. Житомирянин Павло Шкаєв не підвів і виборов бронзу. Це не фініш і він розпочав роботу над модернізацією свого проекту для подальшого розвитку і втілення в життя. Він знайшов не тільки друзів, а й команду з якою розпочинає паралельно новий проект, а ще в планах заробити грошей попрацювавши поки дистанційно на одну з компаній. Ця перемога дуже важлива для Житомира. Ми другий рік доводимо на міжнародному рівні, що освітня робота з обдарованою молоддю в нашому місті ведеться і дає результати. Дуже раді, що змогли знайти спонсорів для поїздки і отримали позитивний результат для країни. За цей рік Павло встиг перемогти у двох всеукраїнських конкурсах та отримати можливість виступу в Румунії», - розповів Микола Тарасюк.

Нагадаємо, 11-13 травня в місті Гомель (Білорусь) відбувся ХІІ Чемпіонат Європи з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» серед школярів. Житомирські інтелектуали завоювали «бронзу».

Як повідомляв Житомир.info, двоє школярів з Житомира Даніїл Шмідт та Павло Шкаєв отримали 1 місця на Всеукраїнському конкурсі комп'ютерних розробок «Екософт-2018», який відбувся 21-23 лютого у Києві. Хлопці обійшли навіть студентів українських вузів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шкаєв конкурс Румунія  
Матеріали по темі