Влада

Житомирські прикордонники повідомили про привілеї щодо пропуску уболівальників та гостей фіналів Ліги Чемпіонів

18 May 2018, 09:53

У Житомирській області на пункті пропуску «Виступовичі» будуть виділені додаткові смуги руху для пропуску уболівальників та гостей фіналів Ліги Чемпіонів.

Про це інформує прес-служба Житомирського прикордонного загону північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«24 та 26 травня 2018 року в Києві відбудуться фінальні матчі Ліги Чемпіонів УЄФА серед жіночих та чоловічих команд. Для забезпечення належної організації та здійснення пропуску через державний кордон уболівальників і гостей фінальних матчів, прикордонники Житомирського загону проводять усі необхідні заходи з підготовки пунктів пропуску до проведення контрольних процедур. Зокрема в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Виступовичі» будуть виділені додаткові смуги руху для пропуску уболівальників та гостей фінальних матчів», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прикордонників, вболівальники будуть пропускатися організовано групами.

«Поряд з цим зауважимо, що громадяни іноземних держав, як і раніше, зможуть в’їхати на територію України при наявності у них дійсних документів на право перетину державного кордону України, документально підтвердженої мети перебування в Україні (квитки на матч, документи про бронювання номерів в готелях, тощо) та бути готовими пройти біометричний контроль», - зазначили у прес-службі регіонального управління.

Як повідомляв Житомир.info, до Євро-2016 у Житомирі на території «Ракушки» у парку ім. Ю. Гагаріна відкрилася фан-зона.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ліга Чемпіонів футбол прикордонники Виступовичі  
Матеріали по темі