Суспільство

У малинському парку культури невідомі зруйнували п’єдестал та викрали бюст Героя Радянського Союзу

18 May 2018, 12:36

Уночі в Малині Житомирської області невідомі особи зруйнували п’єдестал та викрали бюст Героя Радянського Союзу Павла Захарченка.

Про це інформує Малинська міська рада.

«Черговий прояв вандалізму стався цієї ночі у міському парку культури та відпочинку. Невідомі зруйнували п’єдестал та викрали бюст Героя Радянського Союзу Захарченка Павла Федоровича. Про акт вандалізму було відразу повідомлено поліцію, яка оперативно розпочала розслідування. Алея Слави знаходиться в зоні охоплення відеокамерами (встановлені в рамках програми «Безпечне місто») тож маємо сподівання, що винних буде невдовзі встановлено. Також звертаємося до всіх малинчан, які можуть знати будь що про даний випадок — повідомте будь-яку інформацію, яка може допомогти розслідуванню. Телефон першого заступника міського голови: 5-17-17. Матеріальну винагороду гарантовано», - йдеться у повідомленні.

У Малинській міськраді зазначають, що таке трапляється вже не вперше – восени минулого року вандали викрали з Алеї Слави міського парку бюст Іллі Барміна. Винних осіб було встановлено та притягнуто до відповідальності. Виготовлення та встановлення нового бюсту обійшлося міському бюджету в 60 тисяч гривень. На даний час ця сума в судовому порядку стягується з винних осіб.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2018 року «Національний Корпус» озброївшись молотками, розбили меморіальну дошку на пам’ятнику генералу радянської армії Миколі Ватутіну в Бердичеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Захарченко бюст Малин  
Матеріали по темі