Суспільство

​Школярів з Житомира та області нагородили за перемогу в конкурсах та олімпіадах

18 May 2018, 15:47

У Житомирі нагородили учнів з міст та сіл області, які показали високі результати на олімпіадах та конкурсах.

Про це 18 травня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Нагородження відбулося 18 травня у Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Привітала з високими досягненнями учнів та їхніх вчителів заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Ольга Липовецька», - інформує ОДА.

«З обдарованою дитиною завжди має працювати творчий і обдарований вчитель. Велике завдання вчителя – розкрити потенціал учня. І дивлячись сьогодні на ту кількість дітей, які показують високі результати на різноманітних конкурсах, наші вчителі з таким завданням справляються чудово», – зазначила Ольга Липовецька.

Переможці учнівських олімпіад, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка отримали відзнаки та подарунки.

Крім того, отримали нагороди і відзнаки кращі заклади освіти за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та вчителі, які підготували переможців фінального етапу учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Список школярів-переможців та педагогів, які підготували переможців фінального етапу учнівських олімпіад з навчальних предметів, дивіться на сайті ОДА.

Нагадаємо, днями житомирський школяр Павло Шкаєв виборов бронзу на міжнародному конкурсі з комп’ютерних технологій «Infomatrix-2018»

Як повідомляв Житомир.info, 11-13 травня в місті Гомель (Білорусь) відбувся ХІІ Чемпіонат Європи з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» серед школярів. Житомирські інтелектуали завоювали «бронзу».

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс олімпіада школяр  
Матеріали по темі