Фоторепортаж

Новобудови на околиці Житомира в районі Крошні. Фоторепортаж

18 May 2018, 16:24

Крошня – один з мікрорайонів Житомира, який останнім часом активно приростає новими багатоповерхівками. За будівлею управління патрульної поліції, яке знаходиться на Покровській, є кілька новобудов: якщо звернути на вулицю Героїв Чорнобиля, то одразу видно два житлових комплекси: «Олімпійській», який будує столична компанія «Київміськбуд», та «Мрія», який зводиться на замовлення державного підприємства Міноборони «Укрвійськбуд».

Далі по Народицькій – зданий в експлуатацію в 2017 році будинок для військовослужбовців Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України, а за ним - будівництво майбутнього магазину продовольчих товарів. Поруч на замовлення фізичної особи Старовойта Володимира Миколайовича будуватимуть фізкультурно-оздоровчий комплекс та 12 житлових будинків, проектувальник – київське ТОВ «Саф Лайн»

Навпроти, за житловими будинками, будується ЖК «Вернісаж» - колишній довгобуд компанії «Олвіта буд». Поруч зводить багатоповерхівку ЖК «Домашній» житомирське ТОВ «Арт Хаус». Будівництво на цих об’єктах ведеться активно, можна побачити багато техніки та будівельників. Частина ЖК «Домашнього» вже здали в експлуатацію восени 2017 року.

Більшість перерахованих об’єктів будуються на землях Оліївської сільської ради.

Як повідомляв Житомир.info, хмельницькі компанії активно забудовують житомирську Корбутівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новобудова будівництко Крошня квартира будинок  
Матеріали по темі