Місто

​На Новому бульварі житомиряни можуть посмакувати стравами європейської кухні

18 May 2018, 18:06

З 18 по 20 травня Житомир долучається до святкування Днів Європи. Цими днями на житомирян та гостей міста чекає незабутня та насичена програма. Родзинкою заходів стане фудкорт-зона з блюдами європейської кухні на Новому бульварі.

За словами організатора заходу Ярослава Гапоненка, цьогоріч житомиряни зможуть поставити відмітки на спеціальній всесвітній карті про те, в яких країнах вони побували, та поінформувати про свої кулінарні вподобання.

«Ми запропонуємо нашим гостям на спеціальній карті відмітити ту країну, в якій вони були, а також запропонуємо визначити те блюдо, яке їм більше до вподоби. Так ми зможемо дізнатися про кулінарні вподобання житомирян. На жителів Житомира, а також гостей міста, чекає неперевершено смачна їжа, різні смаколики, коктейлі, смачні напої. Ми впевнені, що байдужим та голодним не залишиться ніхто», - наголосив Ярослав Гапоненко.

Отже, на Новому бульварі у Житомирі відвідувачі можуть скуштувати не тільки українські страви, але й спробувати німецьку, польську та грузинську кухні.

Духмяний плов, смачна картопля по-селянськи, шашлик, домашні ковбаски, бюргери, риба, козячі сири – все це можна спробувати, завітавши з 18 по 20 травня в рамках святкування Днів Європи на Новий бульвар.

Для маленьких відвідувачів буде відведений спеціальний дитячий майданчик, депрацюватимуть атракціони. А на майдані Корольова буде розміщена ярмарка майстрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дні Європи фудкорт реклама  
Матеріали по темі