Події

​У Новограді-Волинському вночі горіла будівля Молодіжного центру, де тільки-но зробили ремонт

19 May 2018, 10:51

У місті Новоград-Волинському Житомирської області у ніч на 19 травня горіла будівля Молодіжного центру.

Про це 19 травня на сторінці групи Звягель – Новоград-Волинський у фейсбук написав користувач Serega Peleshok.

«Горить молодіжний центр (кінотеатр ім. Щорса)», - написав він о 5 ранку і виклав фото пожежі з вікна розташованої неподалік багатоповерхівки.

У коментарях під постом звягельчанина користувачі пишуть, що пожежу не могли загасити з 3 годин ночі. Дехто пише, що після капремонту пам’ятки архітектури не минуло й 2 місяців. Люди припускають, що при задимленні не спрацювала система протипожежного гасіння, тому пожежа була настільки масштабною.

У фейсбук є сторінка Новоград-Волинського міського Молодіжного центру. У дописі від 10 травня директор Центру Олександра Радчук розповідала про безкоштовний сеанс кіно для молоді міста.

«З нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у нещодавно відкритому кінотеатрі молодь міста мала змогу безкоштовно переглянути фільм «Червоний» — український історичний фільм, що вийшов у прокат 2017 року (…). Дякуємо орендарю приміщення міського Молодіжного центру Дзюбі Д.М. за співпрацю та надану можливість перегляду такої грандіозної стрічки, що залишила слід у пам’яті молодих людей назавжди», - писала директор Центру.

Зранку 19 травня користувачі додали під постом про пожежу ранішні фото будівлі Молодіжного центру.

Нагадаємо, не так давно житомирські вогнеборці успішно ліквідували умовну пожежу у кінотеатрі «Мультиплекс» у ТРЦ «Глобал UA».

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2017 року на Великій Бердичівській у Житомирі горів торговельний центр «Тріумф», у квітні 2018-го - мангал з шашликами в одному з кафе житомирського ТРЦ «Глобал UA», а 15 травня цього року 13 вогнеборців уночі гасили пожежу на території паперової фабрики у Коростишеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа кінотеатр Молодіжний центр  
Матеріали по темі