Місто

​Житомирське УАШ на День Європи випробувало новий трицикл, який прибирає сміття

20 May 2018, 11:02

Трицикл житомирського КП «Управління автошляхів» уперше вийшла на прибирання міста на День Європи.

Про це зранку 20 травня розповіло КП УАШ у фейсбук.

«Підготували нову машину для роботи по місту. Основне завдання - прибирання урн, та невеликого сміття на центральних вулицях, а саме Михайлівський, Театральній, Київський, та В.Бердичівський (…). Машинка вже вийшла в місто на День Європи! Це перша ластівка для заміни старого парку автомобілів на нову компактну та сучасну техніку», - повідомило комунальне підприємство.

Також повідомляється, що графік роботи нової техніки - ранішній та вечірній час, коли найбільша кількість сміття збирається в урнах. У планах міста найближчим часом замінити урни на більш сучасні та презентабельні.

Чому, саме трицикл? – запитує КП і відповідає:

«Ми вважаємо, що це - оптимальний варіант для центра міста. Самоскид-трицикл бере до кузова 2 кубометри, вантажопідйомність до 1 т, маневрений та економічний (5-7л/100 км), що значно економніше, доцільніше та презентабельніше у порівнянні із радянськими ЗіЛами та ГаЗонами».

Нагадаємо, трицикл Hercules J7 SL250 житомирське КП «УАШ» отримало 24 квітня 2018 року і розповіло про намір накрити його тентом і забрендувати.

Фоторепортаж зі святкування Дня Європи 19 травня дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: трицикл КП УАШ сміття прибирання  
Матеріали по темі