Фоторепортаж

​Фестиваль «Крила», вишивана хода, ярмарок вакансій і прощання з двома вояками у Житомирі. Фото тижня

20 May 2018, 18:51

2 травня, у житомирському парку культури та відпочинку стартував фестиваль «Крила», на якому збирали кошти на реставрацію літака ТУ-104. На фестиваль завітала колона з 50 байкерів. Скільки грошей збірали на фестивалі, читайте тут.





14 травня бердичівляни перекрили дорогу спочатку біля прокуратури, а тоді шлях на Вінницю, протестуючи проти нечесного, на їхню думку, розслідування справ вбитої Юлії Козак.



Також 14 травня на могилі Івана Сльоти в Житомирі встановили пам’ятник з унікального граніту.


Житомиряни 15 травня на майдані Корольова долучилися до всеукраїнської акції «Ні! Виборам за законом Януковича», вимагаючи скасувати мажоритарну виборчу систему.


15 травня на базі військової частини 95-ї ОДШБ на Богунії стартувала Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»), а на Смолянському військовому кладовищі в Житомирі попрощались з десантником Сергієм Горбачем, який помер від інсульту.




16 травня на пам’ятник Сергію Корольову у Житомирі одягнули вишиванку, на Новому бульварі в Житомирі відкрилась виставка продукції підприємств області в рамках форуму «Житомирщина – територія можливостей», а на Михайлівській розпочався ІІІ Форум роботодавців та ярмарок вакансій.





Обурені жителі вулиці Героїв повідомили про безчинство комунальників, після обрізки якими дерев з гнізд повипадали пташенята.



У День вишиванки, 17 травня, депутати Житомирської міської ради зібралися на позачергову сесію у вишитих сорочках, а містяни після роботи ходою пройшлися центром міста.





18 травня житомиряни від Михайлівської церкви навколішки проводжали загиблого в зоні ООС морського піхотинця Дмитра Рудя.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня  
Матеріали по темі