Місто

Якщо підрядник не встигне з реконструкцією «Спартака», то більше з бюджетними грошима в Житомирі працювати не буде, - Сухомлин

25 May 2018, 11:53

Якщо приватна ремонтно-будівельна фірма «Комунальник» не встигне вчасно завершити реконструкцію стадіону «Спартак», то більше з бюджетними грошима вона в Житомирі працювати не буде.

Про це у коментарі Житомир.info 25 травня розповів мер Сергій Сухомлин. Нагадаємо, в договорі вказані строки виконання робіт 20 листопада 2017 року – 31 грудня 2018 року, але мер ставить більш жорсткі терміни.

«Завдання будівельникам стоїть завершити роботи до 1 вересня. Якщо підрядник не встигає по строкам (ми з ним це проговорювали, він надавав графік), то більш ця компанія в Житомирі працювати не буде. Вже є деякі компанії, які вже не працюють з бюджетними грошима в місті Житомирі. Вчора в сім годин вечора я був на стадіоні «Спартак»: всі фундаменти під монтаж конструкцій навісу вже змонтовані, по деяким треба завершити гідроізоляцію і по двом чи трьом залишилося встановити блоки під трибуни і, в принципі, можна починати монтаж трибун. Думаю, впродовж двох тижнів буде завершена підготовка основи під поле і буде починатися укладка. Все штучне покриття на цей стадіон вже завезене, лежить на майданчику. Це сертифіковане німецьке покриття, на основне поле – 60 мм», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 5 травня на стадіоні «Спартак» відбулася робоча нарада: міська рада повідомляла, що мер незадоволений темпами реконструкції.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2017 року були проведені два тендери з реконструкції стадіону «Спартак»: першого разу торги не відбулися, на повторних торгах житомирська фірма «Комунальник» «скинула» мільйон та виграла тендер. Управління капітального будівництва уклало договір з дружиною заступника мера про здійснення технагляду за реконструкцією на стадіоні «Спартак». Як виглядатиме житомирський стадіон «Спартак» після реконструкції, дивіться тут. 19 березня 2018 року мер повідомив, що на стадіоні «Спартак» почалася реконструкція. Голова бюджетної комісії Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв на початку квітня говорив, що міський голова поставив жорсткі терміни реконструкції стадіону – закінчити роботи до 1 вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон "Спартак" Сухомлин  
Матеріали по темі