Влада

Під стінами Верховної Ради відбувся благодійний концерт на підтримку створення житомирського «Дому ветерана»

25 May 2018, 14:27

24 травня на внутрішньому подвір’ї Верховної Ради відбувся благодійний концерт «Там, де ми – там Україна!», метою якого є привернути увагу до створення стартового для України проекту «Дім ветерана» у Житомирі на базі Центру вертебрології.

Про це інформує сайт Верховної Ради України.

Організатором виступив БФ «Інформаційно-координаційний центр», за підтримки Голови Верховної Ради України, а також Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю. На заході були присутні народні депутати України, керівництво Апарату Верховної Ради, гості парламенту.Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підтримав ініціативу реалізації такого проекту.

«Дім ветеранів» стане тим прекрасним місцем, де збиратимуться ветерани боротьби з російською агресією, де вони зможуть передати свої знання і досвід молодому поколінню, – сказав Андрій Парубій.

У разі успішної реалізації, зазначений проект може стати типовим для поширення досвіду по всій Україні. У концертній програмі взяли участь групи «Ріфмастер» та «Без обмежень».

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 5 травня 2018 року в облдержадміністрації підписали меморандум про створення на базі обласного центру вертебрології та реабілітації «Дому ветерана».

23 березня 2018 року голови Житомирської ОДА, облради та мер Житомира голова влаштували народним депутатам з бюджетного комітету ВРУ екскурсію по майбутньому Центру реабілітації АТОшників під Житомиром.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Верховна Рада Дім ветерана концерт Парубій  
Матеріали по темі