Влада

Управління освіти Житомирської міської ради хочуть перейменувати в департамент «для реалізації освітньої реформи»

25 May 2018, 18:18

Міська рада хоче перейменувати управління освіти в департамент.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті міської ради 25 травня.

«З метою вдосконалення системи управління освітою міста та задля подальшої реалізації освітньої реформи в місті,керуючись Законом України «Про освіту», Законом України «Про загальну середню освіту», Законом України «Про дошкільну освіту», Законом України «Про позашкільну освіту», Законом України «Про професійно-технічну освіту», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила перейменувати «Управління освіти Житомирської міської ради» на «Департамент освіти Житомирської міської ради». Затвердити Положення про департамент освіти Житомирської міської ради у новій редакції згідно з додатком», - зазначається у документі.

Нагадаємо, на брифінгу 18 квітня цього року мер Сергій Сухомлин говорив, що на наступну сесію міської ради будуть виносити питання про реорганізацію управління освіти в департамент.

Як повідомляв Житомир.info, 23 лютого 2018 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження «Про проведення службової перевірки» діяльності закладів освіти Житомира, зокрема, щодо обставин, доцільності та ефективності використання бюджетних коштів під час співпраці управління освіти Житомирської міської ради та підпорядкованих установ з ПП «Тендер-Гра». На брифінгу 7 березня Сухомлин повідомив, що за результатами роботи комісії вже підготовлений проект рішення про реорганізацію управління освіти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада освіта перейменування департамент  
Матеріали по темі