Події

У Житомирському районі Аudі з’їхала в річку та затонула, загинув водій

29 May 2018, 14:50

27 травня уночі у с. Троянові Житомирського району з берега річки Гнилоп’яті з’їхав у воду та втопився автомобіль Аudі-100. У салоні транспортного засобу спав його водій, який загинув.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що близько 1.10 автомобіль Аudі-100, на якому на риболовлю приїхали кілька чоловіків, зрушив з місця паркування та покотився до води. У цей момент у салоні транспортного засобу знаходився його водій, який спав. Ймовірно, що транспортний засіб рушив з місця від мимовільних дій 50-річного чоловіка, який знаходився на водійському сидінні. На жаль, той не прокинувся і пішов під воду разом з авто. Транспортний засіб вдалося витягти з річки за кілька годин, однак врятувати життя людини було уже неможливо. Нині за вказаним фактом триває розслідування. Призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті загиблого», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські застерігають: відпочинок на водоймах та лісопаркових зонах має свої переваги і недоліки. Тож будьте обачними та дотримуйтесь елементарних правил безпеки. Не забувайте, що зловживання алкоголем призводить до негативних наслідків.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2018 року на водоймах в Житомирській області загинуло 7 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція рибалка Житомирський район ауді  
Матеріали по темі