Місто

У Житомирі ще одну котельню хочуть перетворити у «нежитлове приміщення»

30 May 2018, 09:37

Влада Житомира хоче змінити цільове призначення приміщення на вул.Монтана, в якому була котельня.

Відповідний проект рішення виконкому 29 травня опублікували на сайті міської ради.

«З метою раціонального використання об’єктів комунальної власності м. Житомира, враховуючи те, що об’єкт нерухомості комунального майнане використовується за цільовим призначенням, розглянувши звернення КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міськоїрадивід 20.01.2017 № 247/5, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив змінити призначенняоб’єкта нерухомості комунального майна – приміщення загальною площею 46,4 м2, яке знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Монтана, 16, та перебуває на балансікомунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради, з «котельня» на «нежитлове приміщення», - зазначається у проекті рішення.

У разі прийняття рішення КП «Житомиртеплокомуненерго» має забезпечити внесення змін до відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень, щодо вказаного об’єкта комунального майна та до технічного паспорта на цей об’єкт в частині призначення об’єкта нерухомості і у місячний термін здійснити демонтаж наявного в приміщенні котельні обладнання.

Нагадаємо, в триповерховому будинку на вул.Монтана, 16 знаходиться філіал №6 комунального закладу «Централізована бібліотечна система», який міська рада збирається закрити.


Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2016 року виконком змінив цільове призначення приміщення на вул.Київська, 10 з «котельні» на «нежитлове приміщення», через два тижні його вже орендувала громадська організація, а рішенням сесії Житомирської міської ради від 1 березня 2018 року приміщення в 136,8 кв.м. дозволили викупити без аукціону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком котельня приміщення  
Матеріали по темі