Влада

​На черговій сесії Житомирської обласної ради присутні 63 депутати з 64, у семи є «інтерес» у порядку денному

31 May 2018, 10:32

Всі депутати, крім одного, прибули на чергову сесію Житомирської обласної ради, яка розпочала свою роботу 31 травня.

На сесії присутні 63 депутати з 64, відсутній лише Сергій Грищенко (фракція УКРОП).

Традиційно сесію відкрили виконанням гімну, цього разу співали діти з Пулинського району. Потім вручали державні нагороди, почесні відзнаки та грамоти.

Після цього сім представників депутатського корпусу заявили про конфлікт інтересів.

«Я хочу наголосити і попередити, що у деяких депутатів існує конфлікт інтересів при прийнятті того чи іншого питання, я хочу, щоб не забули зробити відповідні заяви», - нагадав голова облради Володимир Ширма.

Перед затвердженням порядку денного про конфлікт інтересів завили голова облради Володимир Ширма, перший заступник голови Сергій Крамаренко, заступник Максим Вілівчук щодо питання про внесення змін у рішення облради про визначення умов оплати праці голови та заступників голови. Також конфлікт інтересів є у депутатів: Тарас Собко (щодо нагородження грамотою Верховної Ради), Ігор Сабадаш (про списання медобладнання онкодиспансеру та внесення змін до контракту з головним лікарем цього закладу), Олександр Яковчук (щодо дозволу ТОВ «Валки-Ільменіт»), Ігор Рибинський (про списання автотранспортних засобів лісгоспів).

Голова облради Володимир Ширма також повідомив, що на сесії присутні народні депутати Ігор Мосійчук (фракція Радикальної партії Олега Ляшка) та Борислав Розенблат (позафракційний).

Як повідомляв Житомир.info, у порядку денному чергової сесії – сто питань, з них 30 – додаткові.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада порядок денний конфлікт інтересів  
Матеріали по темі