Місто

Житомирські поліцейські вчилися затримувати небезпечних злочинців

31 May 2018, 15:53

31 травня житомирські поліцейські провели навчання із затримання небезпечних злочинців.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Власне навчання передбачали оперативну організацію підрозділів поліції та проведення низки спеціальних заходів із встановлення обставин умовно вчиненого злочину та затримання причетних до нього осіб. Навчально-тренувальні відпрацювання розпочалися уранці 31 травня із повідомлення на спецлінію «102» про умовне вчинення у м. Житомирі зухвалого злочину невідомими особами із застосуванням зброї», - йдеться у повідомленні.

За легендою, нападники викрали з автівки сумку із солідною сумою коштів і поїхали геть на своєму транспортному засобі.

«Відтак на територіях Житомира та навколишніх районів було введено в дію спеціальні заходи поліції, направлені на забезпечення перевірки транспортних засобів на виїздах з обласного центру. Окрім того, було організовано злагоджену та координовану роботу поліцейських щодо встановлення місцезнаходження та оперативного затримання умовних злочинців», - інформують у прес-службі.

Як прокоментував т.в.о. начальника ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй, проведення подібних навчань з особовим складом дає змогу відпрацьовувати професійні навички та відточувати майстерність діяти чітко, злагоджено та результативно у реальних обставинах.

Як повідомляв Житомир.info, 23-25 травня координаційна група Антитерористичного центру при управлінні СБ України в Житомирській області провела контрдиверсійні антитерористичні навчання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція Крупєй навчання  
Матеріали по темі