Влада

Заступник мера Житомира розповів, за якими маршрутами їздитимуть новенькі МАЗи

5 June 2018, 13:26

З дня на день на вулицях Житомира мають з’явитися новенькі МАЗи, які місцева влада обіцяла пустити на маршрути ще до кінця травня.

Житомир.info 5 червня вирішив поцікавитися у заступника мера Житомира Дмитра Ткачука, за якими маршрутами їздитимуть нові автобуси.

«МАЗи будуть їздити по автобусному маршруту №53 і №53А. Тобто, Крошня: починаючи аж із-за переїзду, з Андріївської, по Покровській, центральне кільце, Бердичівська, Київська, Польова. Один в одному напрямку, інший у зворотному. Відповідно, буде по 7 одиниць на маршрут, плюс резерв. Завтра підписуємо договір по пальному, і плануємо виїжджати. Сьогодні водії обкатують маршрут, тому автобуси можна побачити на вулицях міста», - сказав Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, 1 червня заступник міського голови Дмитро Ткачук розповів, що 14 нових комунальних автобусів з’являться на вулицях міста з 7 червня.

Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 17 травня мер Сергій Сухомлин повідомив, що нові автобуси можуть вийти на маршрути до 1 червня, але є питання тендеру на закупівлю пального.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук МАЗ Крошня автобус  
Матеріали по темі