Економіка

З початку року місцеві бюджети Житомирської області отримали від малого бізнесу більше 296 млн грн податку

7 June 2018, 14:14

У Житомирській області представники малого та середнього бізнесу системно забезпечують життєдіяльність територіальних громад, сумлінно сплачуючи єдиний податок до місцевого бюджету.

Про це інформує сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

«З початку 2018 року до місцевих бюджетів від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування, надійшло 296,6 мільйонів гривень єдиного податку. Місцеві громади отримали у своє розпорядження на 64,9 млн грн більше надходжень єдиного податку, порівняно з відповідним періодом минулого року. Завдання по наповненню бюджету виконано на 118 відсотків, додатково до плану надійшло 46 мільйонів гривень. Найбільший внесок у бюджети громад зробили фізичні особи - підприємці, які сплатили 213,7 мільйон гривень, юридичні особи – спрощенці додали 41,9 мільйонів гривень, від сільгосптоваровиробників – 40,9 мільйон гривень єдиного податку», - інформують фахівці ДФС.

Як повідомляв Житомир.info, від платників податків Житомирської області до бюджетів усіх рівнів за п’ять місяців 2018 року надійшло більше 3,7 млрд грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФС бюджет малий бізнес кошти  
Матеріали по темі