Суспільство

У жительки Житомирської області, яка запустила хату і не займалася дітьми, відібрали малюків

8 June 2018, 13:48

У жительки Бердичівського району Житомирської області відібрали дітей через відсутність елементарного побуту та дитячого харчування.

Про це 8 червня повідомив сайт РІО Бердичів.

«06 червня 2018 року працівниками Бердичівського відділу поліції та районного Центру соцслужб було здійснено екстрене відібрання малолітніх дітей мешканки одного із сіл Бердичівського району. Під час відвідування родини були зафіксовані негативні умови для проживання дітей, відсутність предметів побуту, продуктів харчування для дітей. Діти були соціально занедбані», - інформує видання.

За даними сайту, дітей доставили до медичного закладу.

Відповідно до ст. 184 КУпАП України, батьки, опікуни або особи, що їх замінюють, зобов’язані виконувати покладені на них законодавством обов’язки, а саме - забезпечувати необхідні умови для життя, навчання та виховання дітей, - нагадує Бердичівський відділ поліції.

Усіх людей, які стають свідками неналежного батьківства, просять не бути байдужими і повідомляти про такі факти до поліції та соціальних служб.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2018 року працівники ювенальної превенції виявили в Житомирській області більше 200 фактів невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей, а з початку 2018 року на недбайливих батьків склали майже 1300 адмінпротоколів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина неблагополучна сім'я  
Матеріали по темі