Місто

​На житомирській Михайлівській після тритижневої перерви запрацював фонтан

9 June 2018, 19:58

На пішохідній Михайлівській у Житомирі після паузи у 3 тижні запрацював фонтан. Свідками цього 9 червня стали кореспонденти Житомир.info.

Вода подається під різним напором, і це є гарною забавкою для дітей: вони намагаються проскочити між струменями води, бігають босоніж і навіть голяка, а дехто ради забави проїжджає велосипедом.


Нагадаємо, 4 червня в. о. керівника управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов пояснював Житомир.info, що підрядник з Києва, який мав відремонтувати фонтан, дуже зайнятий, але обіцяв бути «з дня на день».

Ще 25 травня мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що до Днів Європи фонтан спеціально закрили, бо городяни засовують у форсунки палки, пробки, обгортки від морозива та інше сміття.

«Частину форсунок вибило, зараз там міняють електроніку», - говорив міський голова і обіцяв, що фонтан відремонтують упродовж 2-3 днів.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня 2017 року на вулиці Михайлівській у Житомирі в тестовому режимі запустили фонтан, який почали монтувати в липні. Ввечері 18 квітняцього року комунальники протестували розконсервований після зими фонтан на Михайлівській, а офіційно його відкрили 21 квітня без запланованої «церемонії».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан вул. Михайлівська  
Матеріали по темі