Політика

Новообраний голова Радомишльської районної організації ВО «Свобода» хоче створити молодіжний націоналістичний рух

13 June 2018, 17:34

Радомишльські свободівці 13 червня обрали нового голову районної партійної організації. Ним став Сергій Галицький. Чоловік розповідає: підтримує свободівські ідеї з 2012 року. Спершу просто як член партії, згодом як заступник голови районної організації, нині ж прийшов час очолити Радомишльську «Свободу». Пан Сергій зізнається: завдання не з легких. Однак обіцяє: не зраджувати ідеї своїх однодумців. А саме: захищати інтереси та історію українців й виховувати та привчати до патріотизму молоде покоління.

«Патріотична націоналістична організація, яка захищає інтереси українців. Відчуваю відповідальність за таку посаду. Першочергові завдання - це організація молодіжного націоналістичного напрямку. Ми намагаємось виховувати тих людей, яким будувати і жити в цій країні, дбати про її майбутнє і сьогоднішній день. Наш моральний обов’язок - це продовження робіт по облаштуванню повстанського хутора», - розповідає голова Радомишльської районної організації ВО «Свобода» Сергій Галицький.


Підтримати свого колегу приїхав очільник Житомирського обласного осередку ВО «Свобода» Сидір Кізін. Останній після зібрання поїхав разом із Сергієм Галицьким на оглядини місцевого ліцею та народного історико-краєзнавчого музею, котрими опікується Радомишльська «Свобода». Саме завдяки їм в навчальному закладі вже з 1 вересня осучасниться матеріально-технічна база. Що ж до музею, то його вже підготували до зими. Зокрема, встановили батареї. Окрім цього, свободівці іще допомагають облаштовувати локації для експозицій та неабияку увагу приділяють історії українського війська.

«Радомишльська Свобода - це такий активний організм, сім’я. Ми маємо депутатів у районній раді, у міській раді. Вдалось нам допомогти трішки школі. Школа придбала для того, щоб осучаснити трішки навчальний процес, комп’ютерну техніку, телевізори.Краєзнавчому музею допомагає та опікується. Тут відновили і осучаснили опалення, придбали інвентар для експозицій. Будемо і далі допомагати», - зазначає депутат обласної ради, голова фракції ВО «Свобода» Сидір Кізін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радомишль "Свобода" Галицький Кізін  
Матеріали по темі