Суспільство

Житомиряни брати Кузьміних відкриють у Києві третій реабілітаційний центр для поранених військових

14 June 2018, 13:23

Житомирський фонд братів Кузьміних вже четвертий рік займається лікуванням та реабілітацією військових, що отримали поранення, травми, захворювання під час бойових дій на сході України.

Враховуючи велику кількість військових, що постраждали, внаслідок війни, брати Кузьміни вирішили відкрити третій реабілітаційний центр у Києві.

У коментарі Житомир.info 14 червня голова БО «Всеукраїнський благодійний фонд братів Кузьміних» Сергій Кузьміних розповів, що приміщення вже знайдено. Наразі починаються ремонтні роботи.

«Центр буде знаходитися у Києві за адресою вулиця Освіти, 3А. Приміщення має два поверхи та 500 кв.м. Наразі підписали договір та платимо оренду. Зараз розробляємо кошторис по ремонту. Приміщення без нічого: немає води, світла, все потрібно робити. У планах є - відремонтувати два поверхи, але спочатку запустити хоча б перший, адже не реально за рік все швидко зробити. Житомир зараз вже запустив психологічну реабілітацію, плануємо таке ж і в Черкасах та Києві», - розповів Сергій Кузьминих.

Нагадаємо, у січня 2018 року реабілітаційний центр фонду братів Кузьміних відзначив першу річницю роботи. Відтоді більше 100 поранених і травмованих бійців вже пройшли тут реабілітацію.

Також 30 січня 2018 року брати Кузьміних зустрічалися з представниками Трастового Фонду НАТО та налагоджували співпрацю.

Як повідомляв Житомир.info, 5 вересня 2017 року в Черкасах житомиряни брати Кузьміних відкрили реабілітаційний центр для АТОшників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кузьміних центр реабілітація Київ  
Матеріали по темі