Економіка

Водій показав ямковий ремонт у Черняхівському районі, про який звітувала Житомирська ОДА

18 June 2018, 15:09

Відремонтована дорога «Велика Горбаша - Троковичі – Піщанка» у Черняхівському районі Житомирської області, протяжність якої близько 8 кілометрів, схожа на латану-перелатану свиту, а подекуди залишилися ями.

Якістю ямкового ремонту обурився місцевий житель Олександр, який 18 червня надіслав на електронну адресу Житомир.info відеоповідомлення з аудіокоментарем.

«4 червня на сайті Житомирської облдержадміністрації з’явився перелік доріг, де вже виконаний ямковий ремонт площею аж 51 тисячі 423 квадратних метри. Пропонуємо вашій увазі відеозйомку однієї з таких відремонтованих доріг на території Черняхівського району, а саме дорогу С062229 Велика Горбаша - Троковичі – Піщанка довжиною близько 8 кілометрів (...), на якій виконаний ямковий ремонт площею аж 101 квадратний метр. Виникає питання: чи їздив цією дорогою пан Роман Крисюк (начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА, - ред.) перед звітуванням і за що отримав премію керівник Служби автодоріг Геннадій Савченко? Далі – без коментарів», - розповідає Олександр.

Відео читача

Нагадаємо, 4 червня 2018 ОДА прозвітувала про усунення ямковості на 51 тис. 423,4 квадратних метрів доріг. Подібні повідомлення опубліковані також 12 червня та 18 червня. У них прес-служба ОДА зазначає, що якість виконаних робіт перевіряють працівники управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА, і що за неякісний ремонт Житомирська ОДА платити не буде.

Як повідомляв Житомир.info, після перевірки якості проведення дорожніх робіт у с. Ясна Поляна Пулинського району 11 червня цього року Роман Крисюк запевнив, що облдержадміністрація як замовник послуг не платитиме підрядникам за неякісно виконані роботи з ліквідації ямковості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт яма  
Матеріали по темі