Влада

У передмісті Житомира може з’явитися соціальне службове житло для медиків

20 June 2018, 14:22

У передмісті Житомира з недобудованого гуртожитку хочуть зробити соціальне житло – однокімнатні квартири для медичних працівників.

Про це на засіданні міськвиконкому 20 червня повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Ми свого часу завдяки роботі по «Житомирбудзамовнику» знайшли приміщення, яке було фактично без власника – недобудований гуртожиток в Зарічанах. Зареєстрували його за містом, і зараз комунальне підприємство («Центр інвестицій») розробляє проект, через місяць він буде готовий. Це близько 38 квартир, які ми зможемо видати як соціальне службове житло. Ми плануємо видавати медичним працівникам, щоб підтримати молодих спеціалістів. Це досить непогані квартири, однокімнатні: 16 кв.м. кімната і 10 кв.м. кухня», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, в серпні 2017 року мер Житомира розповідав, що знайшли на балансі комунального підприємства «Житомирбудзамовник» недобудований гуртожиток в Зарічанах на 150 місць, який може допомогти з вирішенням житлового питання для молодих лікарів, педагогів чи учасників АТО.

Як повідомляв Житомир.info, з балансу комунального підприємства «Житомирбудзамовник» на баланс комунального підприємства «Центр інвестицій» передали два об’єкти незавершеного будівництва: житловий будинок у Житомирі на вул. Маликова, 24 та гуртожиток обласного наркодиспансеру на 150 місць, що знаходиться за адресою: Житомирський район, с. Зарічани, шосе Бердичівське, 3. Рішення ухвалили на засідання міськвиконкому 21 лютого 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком житло Сухомлин Зарічани медик  
Матеріали по темі