Політика

​Більше 40 учасників конкурсу від Фонду родини Розенблат відвідали концерт DZIDZIO в Житомирі

23 June 2018, 14:37

Понад 40 житомирських школярів, які брали участь у конкурсі «Співай, Житомир!», відвідали концерт українського виконавця DZIDZIO. Квитки талановитим дітям подарували організатори конкурсу - Фонд родини Розенблат.

«Ми оголосили конкурс «Співай, Житомир!», щоб дітки могли проявити себе. Вони співали пісні українською мовою і надсилали нам відеозаписи своїх виступів. Робіт прийшло дуже багато! Наші маленькі житомиряни дуже талановиті! Звісно, ми заохочували переможців конкурсу призами, а ще вирішили закупити квитки на концерт відомого українського виконавця DZIDZIO. Він дуже популярний у дітей. Тож 17 травня, під час нагородження, повідомили цю новину і вручили квиточки нашим юним співакам. Діти були в захваті», - розповіла голова правління Фонду Олена Розенблат.

Концерт відбувся у Житомирі, у літньому театрі «Ракушка», 22 червня.

«Моїй доньці дуже сподобалось все! Ми вдячні за конкурс, за такі гарні призи, за таку можливість для дитини! Крістіні 8 років і вона дуже щаслива, що потрапила на цей концерт, вона давно мріяла побувати на концерті DZIDZIO! Каже, що натанцювалась і наспівалась. Ми взагалі випадково взяли участь у конкурсі «Співай, Житомир!», нам друзі скинули посилання на умови конкурсу на сторінці Фонду, і нам пощастило. Донька виграла його! Вона дуже гарно співає у нас. Побільше би таких конкурсів для дітей проводили у нас», - каже Ірина Григорчук, мама переможниці конкурсу в номінації «Соло» Крістіни Григорчук.

«Мені дуже сподобався концерт, я на нього чекала. Люблю DZIDZIO, його пісні. Рада, що взяла участь у цьому конкурсі, такі конкурси треба проводити», - розповіла учасниця конкурсу «Співай, Житомир!» Дарина Кучерук.

«Дитині концерт дуже сподобався, вона там біля сцени стрибала і співала, навіть диск та листівки отримала зі сцени від DZIDZIO. Треба ще проводити такі конкурси, вони мотивують дітей», - розповіла мама учасниці конкурсу Вікторії Кобилинської Світлана.

Фонд родини Розенблат постійно організовує творчі конкурси для школярів.

«У Житомирі багато талановитих дітей. Ми переконались в цьому, коли проводили конкурс для юних художників «Україна моєї мрій» та для поетів і декламантів «Моя рідна українська мова», для науковців. Дітей треба заохочувати проявляти себе. І ми, наш Фонд, намагаємось це робити», - розповів засновник Фонду Борислав Розенблат.

Прес-служба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Розенблат  
Матеріали по темі