Місто

​Сотні децибелів під дощем: у Житомирі вперше проходить чемпіонат України з автозвуку

23 June 2018, 15:30

Сотні децибелів звуку, який лунає з набережної у парку Гагаріна. Так у Житомирі розпочався чемпіонату України з автозвуку і тюнінгу. Понад півсотні учасників з’їхалися з усієї України і з-за кордону, щоб долучитися до чемпіонату, який проводиться вже 18-й рік поспіль.


«Сьогодні відбувається захід ЕММА-2018. Це чемпіонат України з автозвуку та тюнінгу. Зареєстровано було приблизно 60 автівок з України, Білорусі та Польщі. Зараз тут 124 децибели. Шум стадіону під час футбольного матчу - це 130 децибел, шум літака - 140, сьогодні тут буде 160-180 децибелів», - розповів директор Житомирського обласного туристично-інформаційного центру Василь Кравчук.

Попри негоду, подивитися на тюнінговані автівки прийшло чимало житомирян.

«Сьогодні у нас 4-й етап чемпіонату України з автозвуку та тюнінгу ЕММА. До цього у нас був Хмельницький, Харків і Дніпро. У Житомирі ми вперше, приймають нас чудово, погода зараз налагодиться, учасників багато, все буде добре», - зазначив керівника ЕММА-Україна Борис Тищенко.

Чемпіонат триватиме до 8 години вечора, переможців у 8 номінаціях оберуть п’ятеро кваліфікованих суддів.

«Змагання проводяться у двох класах: на якість і на гучність звуку. Переможців за якістю звуку обиратимуть досвідчені судді. Послухаємо і скажемо, який автомобіль кращий. А гучність визначатиме пристрій. Його не обдуриш», - сказав головний суддя ЕММА-Україна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тюнінг чемпіонат автозвук  
Матеріали по темі