Суспільство

​Дорожники Житомирської області обіцяють знову перекрити трасу, якщо з ними не розрахуються до кінця тижня

25 June 2018, 15:31

Представники філій дочірнього підприємства «Житомирський облавтодор» перекривали міжнародну трасу Київ-Чоп близько 20 хвилин, після чого до них приїхав перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Сергій Заїка.

Про це 25 червня розповіла по телефону Житомир.info одна з учасниць акції.

«Ми блокували недовго, хвилин з 20. Чоловік 60 ходили по пішохідних переходах обох смуг траси в Пулинському районі. Пропускали «швидкі» та машини з дітьми. Дальнобійники взагалі віднеслися з розумінням. Хлопці виходили з фур і казали, що підтримують нас, сигналили, коли роз’їжджалися. До нас приїхав заступник керівника САД Сергій Заїка, нічого путнього не сказав. Що розуміє нас, але нічим не може допомогти, бо немає коштів. Ми попередили, що даємо рівно один тиждень для того, аби в ДП знайшли кошти розрахуватися з нами за три місяці. Інакше у понеділок, 2 липня, ми знову перекриваємо трасу», - сказала представниця протестувальників Надія.

Нагадаємо, зранку 25 червня дорожники вийшли на блокування траси Київ-Чоп у Пулинському районі, протестуючи проти заборгованості перед працівниками райавтодорів. Люди не отримували зарплати з березня 2018 року, і лише організаторам перекриття – працівникам Новоград-Волинської ДЕД - частково погасили борги у п’ятницю, 22 червня.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2017 року через борги житомирські дорожники перекривали вулицю Перемоги в Житомирі. У квітні 2018 року голова ОДА Ігор Гундич заявив, що хоче «підняти з колін» Житомирський облавтодор, але не закриватиме очі на завищену вартість робіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога перекриття облавтодор  
Матеріали по темі