Місто

​Молодіжний кооператив знову отримав земельну ділянку в Житомирі, через яку депутата від РПЛ судили за конфлікт інтересів

26 June 2018, 14:51

Будівельний кооператив «Житомир-Молодіжний» отримав земельну ділянку для будівництва багатоповерхівки на вулиці Богунській, 37.

Рішення ухвалили на сесії Житомирської міської ради 26 червня.

Перед голосування депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Владислав Савіцький, який є одним із засновників та керівником ЖБК «Житомир Молодіжний», заявив про конфлікт інтересів.

«Хочу заявити про конфлікт інтересів. За порядок денний не голосував і за дане питання голосувати не буду», - сказав Владислав Савіцький.

Нагадаємо, у 2017 році Корольовський районний суд Житомира розглядав справу про порушенння Савіцьким антикорупційного законодавства, бо він голосував за виділення своєму кооперативу земельної ділянки. Втім, суд постановив закрити провадження, бо на час розгляду даної адміністративної справи в суді закінчились строки, коли особа може бути притягнута до адміністративної відповідальності.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня 2017 року на сайті міської ради був опублікований проект рішення сесії, в якому на підставі клопотання голови кооперативу від 26.07.2017 планували скасовувати пункт про виділення ЖБК «Житомир-Молодіжний» земельної ділянки на вул. Богунська, 37. Рішення було прийняте на сесії міської ради 9 листопада 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Савіцький депутат міськрада сесія  
Матеріали по темі