Економіка

Кредитна лінія «Агросезон» - гроші на будь-які сільгосппотреби з державною компенсацією

27 June 2018, 10:14

Замість разового фінансування бізнесу житомирські фермери можуть отримувати кредитні кошти протягом всього сільськогосподарського циклу.

Кредитна лінія “Агросезон” від ПриватБанку оформляється на термін до 2-х років з можливістю використати весь ліміт кредитування одразу або шляхом розбиття на потрібну клієнту кількість траншів, що фактично дозволяє окремо фінансувати кожен сільськогосподарський цикл та сплачувати відсотки лише за необхідний для використання ліміт.

“Клієнт може отримати кошти на такі потреби, як закупівля насіння, засобів захисту рослин, добрив, палива, запасних частин і ремонт техніки. Кредитування здійснюється живими грошима. При цьому графік їх використання й погашення заборгованості адаптований до періодів сільськогосподарського циклу, тобто кредитний ліміт можна вибирати частинами, посезонно: під посівну кампанію або збирання врожаю”, - розповів керівник напрямку з активних операцій МСБ Житомирського РУ ПриватБанку Роман Грицюта.

Термін дії кредитної лінії - до 24 місяців/до 12 місяців. Сума фінансування - від 500 000 до 20 000 000 грн із процентною ставкою 19% річних.

Крім цього, ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми компенсації, через який повинна проводитися оплата техніки й обладнання.

Як повідомили у банку, минулого року клієнти ПриватБанку, які працюють в агробізнесі, отримали понад 70 млн грн державних компенсацій вартості техніки та обладнання. Це більше половини загальної суми компенсацій в країні.

Цього ж року аграрії зможуть узяти участь вже в п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу. Для цього Кабінетом Міністрів України 07.02.2018 були ухвалені Постанови № 86, № 106 та № 107.

Дізнатись детальніше про програми кредитування, а також скористатись кредитною лінією “Агросезон”, можна у будь-якому із 60-ти відділень ПриватБанку на Житомирщині.

Прес-служба ПриватБанку

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама ПриватБанк  
Матеріали по темі