Події

Рідні просять допомогти розшукати жительку Житомирської області Ірину Сардак, яка у червні пішла з дому та назад не повернулася

1 July 2018, 12:18

8 червня 2018 року пішла з дому та назад не повернулася жителька села Орепи Новоград-Волинського району Житомирської області Ірина Сардак.

Рідні просять допомогти розшукати жінку.

«Дата народження 24 січня 1970 року. Вона пішла з дому 8 червня близько 8 години ранку. Була одягнена, по нашим припущенням, в чорних бріджах, футболці, якого кольору не знаємо, взута в звичайні капці. З собою мала паспорт на своє ім’я, і паспорт на ім’я меншого сина, який зараз служить в армії. Прикмети: накульгує на праву ногу (після перелому). Зріст близько 1,80. Колір волосся русявий з помірною сивиною. Заяву до поліції написали. Якщо комусь щось відомо про місце знаходження Морозюк- Сардак Ірини Аркадіївни просимо повідомити за телефоном 0987350475», - розповіли рідні.

Як повідомляв Житомир.info, козятинські ювенальні поліцейські та оперативники розшукали у Бердичівському районі 16-річну жительку Вінницької області, яка після вечірньої прогулянки не повернулась додому та перестала відповідати на телефонні дзвінки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція розшук Сардак  
Матеріали по темі