Фоторепортаж

​Поліцейських Житомирської області привітали з професійним святом, на урочистостях «засвітилися» нардепи. Фоторепортаж

3 July 2018, 17:15

Правоохоронців Житомирської області привітали з професійним святом - Днем Національної поліції України, який починаючи з 2018 року відзначатиметься щорічно 4 липня.

Урочистості відбулися 3 липня в обласній філармонії імені Святослава Ріхтера.

На зустрічі були присутні поліцейські різних підрозділів у парадних сорочках, в тому числі керівник ГУНП Вячеслав Печененко. Урочисті промови чергувалися з музичними номерами та врученням подяк, нагород та премій. На урочистостях були помічені народний депутат від фракції «Народний фронт», голова парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський та його колега по фракції, нардеп Вадим Кривенко. Наприкінці урочистостей діти подарували поліцейським тематичні малюнки.

За даними сайту облради, зараз в ГУ НП Житомирської області служать майже 2800 поліцейських, майже 400 з них склали присягу за останні два роки.

«День Національної поліції України — це свято, яке з 2018 року відзначатиметься щорічно 4 липня згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року. До 2018 року зазначене свято відзначалося 4 серпня — у день підписання Президентом України Закону України «Про Національну поліцію» у 2015 році», - інформує облрада.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2018 року відсвяткувала другу річницю роботи патрульна поліція Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція свято урочистості  
Матеріали по темі