Суспільство

У селі Житомирської області навколішки прощалися з військовим Петром Барбухом, який 3 роки тому згорів у танку з Абрамовичем

5 July 2018, 12:59

5 липня у с. Жеребилівка Новоград-Волинського району Житомирської області відбувається перепоховання бійця 30-ї бригади Петра Барбухи. Люди навколішки прощаються з військовим, який загинув 3 роки тому під час бою разом з житомирянином Артемом Абрамовичем.

«У с. Жеребилівка відбувається перепоховання бійця 30-ї бригади Петра Барбухи. Екіпаж під керівництвом 24-річного старшого лейтенанта Артема Абрамовича у складі 25-річного навідника Петра Барбуха і 40-річного водія-механіка Ярослава Антонюка героїчно загинув під час бою поблизу с. Никифорове в Донецькій області», - зазначає журналіст Житомир.info, який знаходиться у селі Жеребилівка.

Подробиці дивіться згодом у сюжеті

Нагадаємо, 12 січня 2018 року в Новограді-Волинському попрощалися з бійцем 30-ї окремої механізованої бригади танкістом Ярославом Антонюком, який загинув 12 серпня 2014 року на Донеччині.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2017 після ексгумації у могилі командира екіпажу Артема Абрамовича виявили рештки обох його побратимів, у тому числі і Ярослава Антонюка, якого вважали зниклим безвісти.

10 жовтня 2017 року 24-річного офіцера 30-ї бригади Артема Абрамовича поховали на військовому кладовищі вдруге, після ексгумації. Мати військового на кладовищі відкрила конверт із вцілілим паспортом сина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський район Барбух Абрамович військовий поховання прощання  
Матеріали по темі